Econt проследяване на пратка


12.08.2018 Автор: Миела

Възможно е просто да има забавяне на пратките ви, което се случва доста по-често ;. Evgenia 16 февруари г.

Милена 23 декември г. До настоящия момент все още чакам поръчката си. Статуса е "доставено в България" от Ако времето ви за изчакване изтича ви съветваме да отворите диспут. Ако предпочитате да говорите лично с някого за това къде се намира пратката ви, моля, свържете се с Отдел Обслужване на клиенти.

От Aliexpress са ми я пратили преди началото на месеца. Здравейте, като освен във вашия пощенски клон може да проверите и в централния. От Aliexpress са ми я пратили преди началото на месеца. Пратките ви не са с междунарнодно проследяване и са изпратени от econt проследяване на пратка частни пощенски станции, Ако желаете да си получите парите и сте отворили диспут изчакайте той да се ескалира към агентите на Али.

От Aliexpress са ми я пратили преди началото на месеца. Необходимо е да изчакате.

Ето го номера RFCN. Тогава ме посъветвахте да почакам известно време, но тя все още не е пристигнала.

Като посещавате и използвате този сайт Вие се съгласявате с поставянето на бисквитки от TNT и нейните партньори. Ако е задържана на митница отново следва да получите известие за това.

Таня 30 март г. Админ 9 февруари г. Според информацията която намираме пратките са в движение. Анонимен 19 януари г. Моля, за Вашия съвет къде да ги търся.

Моля за проследяване на тези пратки: За да Ви спестим известно econt проследяване на пратка, искам да попитам за колко време пристигат пратки от летище Гуанджоу, които се задават често за проследяването на пратки.

Здравейте, а дали ви писа продавача каква е причината за отказа, а дали ви писа продавача каква е причината за отказа. Здравейте, а дали ви писа продавача каква е причината за отказа. Админ 7 април г.

По-лесно проследяване с известия

И ако можете да проверите къде точно е доставена ще съм ви много благодарен. Според нас след тия ден е притеснително за пратките, макар да сме имали случаи на получаване на пратки след около 3 месеца - колкото и да е неприятно. Здравейте, преди 44 дни си поръчах от aliexpress и вече 2 седмици ходя до пощата да проверявам, но нямам нищо Здравейте на мен ми изписва, че пратките ми не са намерени , възможно ли е това?

С какъв рейтинг е продавача от econt проследяване на пратка сте купили стоката. Реално не знам къде да проверя. Какво да направя сега? С какъв рейтинг е продавача от който сте купили стоката. Пратките са изпратени от Азия с различни куриерски фирми. С какъв рейтинг е продавача от който сте купили стоката.

Помощ при проследяването на Вашата пратка

Не знам ако отворя диспут и си искам парите дали ще ми ги върнат. Знаете, че за пратките около нова година имаше страшно забавяне. По написаното разбираме, че е получена по някаква линия

Ако можете дайте номер да видим дали ще открием нещо. Проследяване на DHL експресни пратки Това е най-бързият начин да проверите статуса на пратката си. Нещо ми се бавят тези две пратки. Нещо ми се бавят тези две пратки. Малко преди да изтече, ако econt проследяване на пратка сте получили пратката поискайте възстановяване. Реално не знам къде да проверя. Анонимен 13 март г.

Вход за клиенти

Татяна Спасова 31 януари г. Здравейте, очаквам доставка но много се забави. Изчакайте още време и вижте дали ще има движение по статуса на пратките, естествено можете и да им пишете и да ги попитате Поздрави. Кухненски джаджи, които непременно трябва да имате.

Админ 9 януари г. Здравейте, моля за проследяване, моля за проследяване. Здравейте, моля за проследяване, моля за проследяване.


Свързани публикации:

Имейл адрес: mail@baksopriangan.com
Реклама в портала baksopriangan.com