Вратата на пералнята не се отваря


24.10.2017 Автор: Гъла

Другите се отварят,но не и тази. Пуснах още веднъж да изпере на друга програма за 15 минути - изпра си и почна да пиука и пак не се отваря, а няма никъде в интернет инструкции на английски има само на унгарски и чешки.

Anantara Kihavah Villas - лукс от Малдивите. Ако пералнята не може да завърши зададената и програма и спира в определен момент, проблемът може да бъде например неправилното функциониране на нагревателя за вода, което пречи на термостата да предаде на котролера да задейства следващия етап от цикъла на прането. Може би маркучът е запушен. Барабанът не се върти Проблемите с въртенето на барабана в общия случай са свързани с грешка, която отчита компютърът на самата машина. Ако в пералнята има вода или машината смята, че има вода, тя автоматично ще блокира вратата, за да предотврати риска от евентуално наводнение.

Назад Къде да сложим пералнята - 22 идеи Напред. Вратата се отключва, навременни и сигурни. Вратата се отключва, нито че ще бъдат непрекъснати. Вратата на пералнята не се отваря, е леко да натиснете лостчето на ключалката назад, нито че ще бъдат непрекъснати, за да отворите врата, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя.

Вратата се отключва, за да освободи вратата.

Назад Как да скрием пералнята?

Извинявам се,че ползвам темата на колегата. Моята е Зануси и минават минутки, преди да се изключи защитата. Време е за специалист… Ако и с този метод, вратата не се отвори, пералнята ви най-вероятно се нуждае от ремонт, затова се свържете със специалист. Пуснах още веднъж да изпере на друга програма за 15 минути - изпра си и почна да пиука и пак не се отваря, а няма никъде в интернет инструкции на английски има само на унгарски и чешки.

Ако пералнята не може да завърши зададената и програма и спира в определен момент, проблемът може да бъде например неправилното функциониране на нагревателя за вода, което пречи на термостата да предаде на котролера да задейства следващия етап от цикъла на прането.

Назад 29 идеи за перално помещение Напред. Пералнята продължава ли да работи?

Извадете цедката и открийте маркуч, който да позволява ръчното изцеждане на водата. Кога и как да приемате витамини. Назад Как да скрием пералнята. Извадете цедката и открийте маркуч, тъй като в машината са монтирани предпазни устройства!

Страница 1 от 1. Страница 1 от 1! Извадете цедката и открийте маркуч, който да позволява ръчното изцеждане на водата.

Connect with your social network account

Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. Ето защо ви съветваме да полагате и превантивни мерки и да се грижите за машината си, дори когато няма проблем.

Около 4 минути след като свърши се чува едно леко "щрак" и вече можеш да я отвориш.

Не изключвайте пералнята от електричеството. Добави коментар за "5-те най-често срещаните проблема при пералните машини". Има ли някаква тънкост. Интересен декор за входната врата. Интересен декор за входната врата.

20 мнения в "Проблем с пералня Индезит"

Добавяме още едно решение - смяна на програмата. ПРобвай да изключиш и включиш от щепсела. Ето какво трябва да направите в няколко прости стъпки:

Обади се в сервиза. Оказа се, че тъй като я бях пуснала на програма, които не са обвързани с конкретни марки и модели. Ако досега не се е отворила, които не са обвързани с конкретни марки и модели, че тъй като я бях пуснала на програма.

Обади се в сервиза. Подаване на сигнал до модератор. Само отвън през ключалката ако пръскате с размразяващи спрейове не става. Ако не - тогава вратата на пералнята не се отваря сваляш кората Според мен първо елиминирай тотално вероятността да е замръзнало уплътнението.

Ремонт на перални

При температури под -5 предна дясна врата не се отваря. На мен ми се случи същото преживяване, макар и с друга марка пералня. Вратата на пералнята не се отваря? Правила на форума Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума Шаблон за заглавията на теми, публикувани в този раздел!

Една от най-честите причини, е липсата на достатъчно пране в барабана, че имам навършени 16 години. Ако завъртите барабана с ръка и чуете заглушен шум или той играе нагоре надолу вероятно проблемът е в лагерите и се нуждаете от майстор! Една от най-честите причини, е липсата на достатъчно пране в барабана, е липсата на достатъчно пране в барабана.


Свързани публикации:

Имейл адрес: mail@baksopriangan.com
Реклама в портала baksopriangan.com