Проверка на пратка по еконт


24.10.2017 Автор: Завен

Дизайн на Икономедиа и Cog Graphics. Малко преди да изтече, ако не сте получили пратката поискайте възстановяване. Наскоро се натъкнахме на уникална стока за Българските потребител

Изпратени са с някакви частни пощи при които пратките пристигат по-бавно. Твърде е рано все още за да пристигне? Това което виждаме ние последно е от Dec 24, Анонимен 14 февруари г. Първо помислих ,че това е DHL, но от там ми казаха ,че нямат такава пратка. Албена Райчева 17 януари г. Проследявайте пратките си и настройвайте уведомления.

Здравейте, стипендии. Здравейте, като продавача проверка на пратка по еконт да ви даде линк за проследяване, Ако желаете да си получите парите и сте отворили диспут изчакайте той да се ескалира към агентите на Али. Стажове, като продавача може да ви даде линк за проследяване, очаквам доставка но много се забави. Здравейте, И аз чакам пратка от Алиекспрес.

Стажове, Ако желаете да си получите парите и сте отворили диспут изчакайте той да се ескалира към агентите на Али, стипендии.

След като сте получили своя ПИН за клиентския си номер, може да създадете колкото желаете потребители за нуждите на вашата фирма. Има ли вариянт да разберем някак какво се случва
  • Може да прегледате следната статия: Искам да ви попитам вие имали ли сте подобен казус и как сте реагирали?
  • Току що получих писмо от Български пощи,че пратката ми трябва да я получа от Митницата и да платя мито!!! YDYW ето това е номера на пратката за която ми дава че е пристигнала в България.

Какво представлява DHL ProView?

Изчакайте още време и вижте дали ще има движение по статуса на пратките, естествено можете и да им пишете и да ги попитате Поздрави. Напълно възможно е и ако пратката ви е твърде евтина да не може да се проследява а да ви е дал просто номера на пратката, а не кода за проследяване - ние мислим, че точно това се е случило. Свържете се с нас.

Според мен по вероятно е продавача да е объркал проследяващия номер или да е адресирал пратката до друг човек, тъй като по веригата на БГ пощи никой да не забележи различни имена, адрес, и град за доставка е трудно да се повярва ; Ще очакваме да ни информирате какво се е случило по казуса ;.

Допълнителни издания Остъпки за участие в събития Ваучер за реклама Абонамент.

  • Може ли да проследите пратка с номер RHCN?
  • Татяна Спасова 31 януари г.

Админ 7 февруари г. Здравейте, проверка на пратка по еконт, само за 6 дни. Здравейте, като продавача може да ви даде линк за проследяване. Админ 7 февруари г!

Както знаете в Aliexpress може да откриете и да закупите почти всичко. Анонимен 12 февруари г. Но прави впечатление бързото идване, ако продавача не удължава срока отворете диспут на основание неполучена пратка!

Номер на товарителница:

Анонимен 11 февруари г. Анонимен 5 февруари г. Искам да попитам, ако е задържна в митница, ще бъда ли надлежно уведомена? Admin 2 28 февруари г.

Please restore my money. Please restore my money. Здравейте, Бих искала и аз да задам въпрос относно липсващи пратки. Здравейте, Бих искала и аз да задам въпрос относно липсващи пратки. Здравейте, Бих искала и аз да задам въпрос относно липсващи пратки.

Анонимен 7 февруари г. Здравейте, очаквам доставка от Сингапур, номера на пратката започва с S, последвано от 12 цифри. Пише ,че е в България от 21,12,16г. Здравейте поръчах си CD Плейър януари месец все още не е дошъл и интересното е че като направя справка до къде е стигнала пратката излиза че ввче е доставена в Перник на някого а аз съм я поръчал за Смолян.

  • Още от " Компании " Затваряне.
  • Админ 26 март г.
  • Варианта е ако не сте ходили скоро да проверявате да минете отново, като освен във вашия пощенски клон може да проверите и в централния.
  • Следете срока им и ако не сте ги получили все още и срока им изтича, поискайте възстановяване на сртедствата.

Не може да се отвори диспут Трябва да са минали 15 дни след като е доставена пратката така пише. Какъв е статуса на пратката в Алиекспрес. Анонимен 4 март г. Админ 16 март г. Админ 16 март г. Admin 2 10 януари г.

Изтегли приложението на Aliexpress.com

Здравейте може ли да ми кажете дали пратката ми ще пристигне скоро: Преди месец и половина направих поръчка от Aliexpresa, но все още не съм я получила, а когато опитах да проследя поръчката, ми изписа, че не е намерена. Ако времето за доставка изтича скоро отворете диспут.

Министърът на икономиката ще има пълен контрол върху средствата чрез Държавната консолидационна компания. Възможно е пратката да е изпратена с някакви частни такива. Министърът на икономиката ще има пълен контрол върху средствата чрез Държавната консолидационна компания.


Свързани публикации:

Имейл адрес: mail@baksopriangan.com
Реклама в портала baksopriangan.com