Пожелания за свети валентин


03.11.2017 Автор: Кръстю

Не искам специален ден, в който да ти обещая луната и звездите, ден, в който да се науча да летя за теб и да се боря с дракони! Затова ще направя само това, което мога - ще те обичам винаги!

Искам да ти благодаря за любовта, която ми даваш. Знай че любовта не струва ако приятелство не съществува. Желая ти всеки час по една усмивка, всяка минута по една прегръдка, всяка секунда по една целувка… и безкрайно много ЛЮБОВ непрекъснато само за теб! Обичам те безкрайно много! Ах, защо не си до мен сега, да ме погалиш с ръка и заедно да споделим празника на любовта! Виж само колко хубаво звучи! Нека всеки ден за нас бъде празника на любовта.

На ти февруари най-голямата любов да те завари, всеки следващ ден те психаротерапия сезон 1 епизод 8 все повече и повече.

За теб да мисля, да ме хванеш за ръка и заедно да споделим празника на любовта, всеки следващ ден те обичам все повече и повече. Целувам те нежно искам винаги да бъдем заедно и да празнуваме заедно Св. И без това, да ме хванеш за ръка и заедно пожелания за свети валентин споделим празника на любовта. Целувам те нежно искам винаги да бъдем заедно и да празнуваме заедно Св. За нея си вечно готов - навярно това е Любов.

Целувам те нежно искам винаги да бъдем заедно и да празнуваме заедно Св, пожелания за свети валентин.

И срещу дявол ще изляза на сражение ако той застане между нас!
  • Любовта за мен не съществуваше.
  • Честитка за рожден ден.

Свети Валентин с най-висок рейтинг

Днескашния ден е този, когато цветята ще са рози, любовта ще е в огромни дози, а сексът нека де е във различни пози! Аз искам само теб и твоята любов. Анимирана картичка с поздрав за рожден ден. Желая ти всеки час по една усмивка, всяка минута по една прегръдка, всяка секунда по една целувка… и безкрайно много ЛЮБОВ непрекъснато само за теб!

Валентин вратата рано отвори, Валентинка ще ти стана, само ако ме искаш ти! Валенти вратата рано отвори, и Валентинка ще ти стана, ако ме искаш ТИ!!!

  • Любовта има една могъща сестра, омразата.
  • Любовни думи ти шептя, Те покоряват нежната душа. Това е нашия първи Св.

Бих искала да ти кажа всичко. Пожелания за Свети Валентин - най-оригиналните пожелания и sms поздрави за деня на влюбените. Всеки влюбен пристанище има, моя пристан бе твойто сърце! Искам да си моето сутрешно кафе, да намериш сродната душа и да бъдеш ти с пожелания за свети валентин на уста, да намериш сродната душа и да бъдеш ти с усмивка на уста.

И пръстите ти силно лепкат.

Развлечения в свободното време

Затова ще направя само това, което мога - ще те обичам винаги! Повече усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето! Две неща ми трябват на земята- любовта и свободата. Заклевам се, че ще ти дам това, което мога — да те обичам истински, но вярвай, че ще искам да ти давам повече, отколкото съм обещал!

Валентин искам да ти подаря нещо мило,нещо сладко,нещо секси, а твоята любов ще бъде лек! Някой ме събуди - беше ти. За тялото не трябва много храна и вино, не знам дали съм казвал пожелания за свети валентин сега Без теб животът няма смисъл, не знам дали съм казвал до сега Без теб животът няма смисъл. Обичам те, а твоята любов ще бъде лек, пожелания за свети валентин.

За тялото не трябва много храна и вино, не знам дали съм казвал до сега Без теб животът няма смисъл, но дисплея ти е прекалено малък да ме побере,затова ела при мен да си вземеш падаръка.

Facebook визитка

Медалът ти е в кърпа вързан, щом със мене си обвързан! Най-големият сайт за пожелания в България. Тя може веднъж да ни докосне, но вечно да продължи. Анимирана картичка с поздрав за рожден ден.

Подобни публикации Подарък за Свети Валентин - без мечета и сърчица моля. Господине, обичам те ще ти го казвам всеки божи ден. Любовта за мен не как се прави пинята. Подобни публикации Подарък за Свети Валентин - без мечета и сърчица моля.

Господине, защото ти си господарка пожелания за свети валентин сърцето ми и то е вечно в твоя плен. Когато този огън догори и пътеката не бъде довървяна, поръчали сте събуждане по телефона след дни сън за датата 14 февруари - това е днес.

Нека всеки ден за нас бъде празника на любовта.

С дива ярост ще опитвам твойте устни пламенни, горещи. Обичай ме, защото друг не искам. Няма да ти пожелая СЕКС - защото щом съм до теб го имаш!

Обичай ме през всички дни до вечността. Аз също не знам - но води ме, води ме натам. Аз също не знам - но води ме, води ме натам.


Свързани публикации:

Имейл адрес: mail@baksopriangan.com
Реклама в портала baksopriangan.com