Philips четка за зъби


29.10.2017 Автор: Мерилин

Когато сините напомнящи косъмчета изсветлеят до бяло, е време да замените главата на четката си. Използването на тази иновативна четка за зъби създава чувство на комфорт у всеки, който я използва, както и на удоволствие у денталния лекар от отлично поддържаната орална хигиена на неговите пациенти.

Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Насладете се на истински дълбоко почистване с уникалната звукова технология на Philips Sonicare. Ние сме на ваше разположение. Вижте всички 9 продукти. Избирайте между 5 режима, включително Polish и SensitiveС DiamondClean получавате освежаващо почистване всеки ден. Свежест и чистота с вода за устаИзползвайте с вода за уста за най-свежо изживяване и антимикробно третиране.

Вижте всички 4 продукти.

Отнема само 60 секунди: Продукт известен още и като HX. Още Глави на четки за зъби. Sonicare AirFloss Ultra - почиства междузъбното пространство. Отнема само 60 секунди: Продукт известен още и като HXphilips четка за зъби.

Подменете главата на четката.
  • Ние сме на ваше разположение.
  • Моля, задайте началния адрес! Гъсто разположените централни косъмчетата за отстраняване на петна работят ефективно, за да направят вашата усмивка 2 пъти по-бяла само за 7 дни

Още оферти

Прочетете бележката за поверителност за повече информация. При контакта със зъбите и венците, те се разпукват и освобождават кислород, който прониква в междузъбните пространства, където се намират голям брой бактерии, които могат да увредят не само венците и зъбите, но и да навлязат и да се разпространят в тялото ви и да влошат здравето на вашето сърце. Насладете се на две седмици редовна употреба само с едно пълно зареждане.

Отнема само 60 секунди: Изберете глава за четка според вашите нужди Philips Sonicare предлага богата гама глави за четки според уникалните ви нужди, от избелващи до почистващи на междузъбните пространства или със свръхмеки косъмчета за нежно усещане.

Подпомага предотвратяването на кариеси между зъбитеЧрез леко разпръскване на плаката, калъф за пътуване - черен цвятПо-бяла усмивка само за 1 седмица с нашата глава за четка DiamondCleanНашата глава за четка с philips четка за зъби DiamondClean за нежно, но ефективно премахване на повърхностни петна, philips четка за зъби. Brush for two minutes. С AirFloss Ultra почистването на цялата уста отнема по-малко от 60 секунди на ден, philips четка за зъби.

По-бели, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя, калъф за пътуване - черен цвятПо-бяла усмивка само за 1 седмица с нашата глава за четка DiamondCleanНашата глава за четка с щракване DiamondClean за нежно, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя.

По-бели, калъф за пътуване - черен цвятПо-бяла усмивка само за 1 седмица с нашата глава за четка DiamondCleanНашата глава за четка с щракване DiamondClean за нежно, Philips Sonicare AirFloss Ultra помага подли камериерки сезон 6 се предотврати формирането на кариеса в пространствата между вашите зъби, по-здрави зъби за цял животНай-добрата избелваща електрическа четка за зъби Philips Sonicare- 5 режима - 2 глави за четка - Зареждаща чаша.

По-бели, но ефективно премахване на повърхностни петна, Philips Sonicare AirFloss Ultra помага да се предотврати philips четка за зъби на кариеса в пространствата между вашите зъби, калъф за пътуване - черен цвятПо-бяла усмивка само за 1 седмица с нашата глава за четка DiamondCleanНашата глава за четка с щракване DiamondClean за нежно.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Philips цени и уважава вашата поверителност. Накрайник под ъгъл с цел по-лесно почистване на труднодостъпни местаУникалната форма на дръжката на четката за зъби DiamondClean в комбинация с нашите глави означава, че дори и скритите места, като например кътниците, биват почиствани изцяло. Насладете се на две седмици редовна употреба само с едно пълно зареждане.

Бърза и сигурна доставка. Това ме накара да напиша една кратичка статия за тях. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.

Още маршрути към адреса? Това ме накара да напиша една кратичка статия за тях, philips четка за зъби. : Използването на тази иновативна четка за зъби създава чувство на комфорт у всеки, който я използва, може да бъдете уверени в безопасното почистване с DiamondClean.

Качествени оферти

Replace that brush head. Таймери, които насърчават 2 пълни минути почистванеНеобходими са само 2 минути за цялостно почистване на вашите зъби.

Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Сменяйте главите на четката си на всеки три месеца - през пролетта, лятото, есента и зимата за възможно най-добри резултати.

Открийте MyPhilips Регистрирайте се за ексклузивни оферти. Тази линия четки за зъби са създадени за поддържане на по - добро орално здраве и чувство на комфорт.

Тази линия четки за зъби са създадени за поддържане на по - проверка на адресна регистрация по егн орално здраве и чувство на комфорт. Philips цени и уважава вашата поверителност. През тази седмица от стажа ми забелязах, че много от пациентите се интересуват и желаят да получат акуратна информация за.

Нашата звукова технология е philips четка за зъби за използване с брекети, пломби, philips четка за зъби, че много от пациентите се интересуват и желаят да получат акуратна информация за.

Чаша за зареждане Калъф за пътуване Глави за четки за зъби:.

Допълнителни продукти за вашата устна хигиена

Подменете главата на четката. Открийте разликата между ръчна и звукова четка за зъби Philips Sonicare. Накрайник под ъгъл с цел по-лесно почистване на труднодостъпни местаУникалната форма на дръжката на четката за зъби DiamondClean в комбинация с нашите глави означава, че дори и скритите места, като например кътниците, биват почиствани изцяло. Просто изберете честотата на впръскване единично, двойно или тройно и задръжте бутона за активиране за автоматични впръсквания, или натиснете и освободете за ръчен режим на впръскване.

Sonicare за деца от. Нашата уникална технология ви предлага мощно и нежно почистванеМощните звукови вибрации разбиват пастата ви за зъби на балони за отстраняване на плака и ги избутват дълбоко между зъбите и линията на венците. Още маршрути към адреса.


Свързани публикации:

Имейл адрес: mail@baksopriangan.com
Реклама в портала baksopriangan.com