Зимна течност за чистачки


26.10.2017 Автор: Антонил

Гарантирано функциониране при декларираните температури при положение, че се спазват строго пропорциите на разреждане. Другият проблем е че при замръзване лятната течност или водата се разширяват.

Лятна тeчност за чистачки цитрус готова за употреба 5L 18 лв.

Запознайте се с политиката ни за лични данни и употреба на бисквитки! Първо защото водата не мие така добре както течността и второ течността за чистачки смазва хидравличната помпичка на чистачките и я предпазва от износване. Отзиви Все още няма ревюта. Благодарение на активните почистващи вещества, течностите за чистачки бързо и безпроблемно отстраняват всякакви замърсявания, намаляващи видимостта, като полепнали насекоми, прах, кал и други.

Това води до спуквания и повреди както на казанчето така и на маркучите свързващи го с дюзите. В допълнение към алкохола, нискотемпературните течности включват:

Добавки Продукти за мотоциклети Продукти за карт. Зимна тeчност за чистачки 3л, зимна течност за чистачки. Първо защото водата не мие така добре както течността и второ течността за чистачки смазва хидравличната помпичка на чистачките и я предпазва от износване.

Зимна течност за чистачки, както и лятната са важен компонент за вашето безпроблемно шофиране Не подценяваите ролята на течността за чистачки. Зимна течност за чистачки, както и лятната са важен компонент за вашето безпроблемно шофиране Не подценяваите ролята на течността за чистачки.

Готовият за употреба продукт не се нуждае от предварително разреждане. Най-изгодно Кошница Кошницата е празна.
  • За да превърнете шофирането в удоволствие съветът на Ем Комплект сервиз е да обърнете сериозно внимание на течността за чистачки с която карате в момента и ако тя не е подходяща да я подмените.
  • MaxMolix 4 литра лятна течност за чистачки концентрат в 1 таблетка - Праскова mmt1sp.

Зимна течност за чистачки, както и лятната са важен компонент за вашето безпроблемно шофиране

Не мирише на спирт! Лятна течност за чистачки 2л 2,07 лв. MaxMolix 16 литра лятна течност за чистачки концентрат в 4 таблетки - Лимон mmt4sl. Течност за чистачки състав Всички течности за чистачки са направени на базата на разтворители и повърхностно активни вещества ПАВ. Много добра течност за чистачки. Температурата във Варна да е била около -7, 8.

Спиртът в течността за чистачки може да бъде етилов спирт, изопропилов спирт, метанол и пропилен гликол.

  • С 1Л концентрат premium. Зимна тeчност за чистачки 3л.
  • Освен това, за разлика от други сходни продукти, не мирише на лекарство.

Какво приложение имат течностите за чистачки. Много добра течност за чистачки. Освен това тя не трябва да поврежда системата за работа на автомобилните чистачкипластмасовите и гумени детайли на автомобила, пластмасовите и гумени детайли на автомобила.

Какво приложение имат течностите за чистачки. В нашия онлайн магазин може да намерите зимна и лятна течност за чистачки с различни разфасовки, пластмасовите и гумени детайли на автомобила. В нашия вътрешна изолация на стени с фибран магазин зимна течност за чистачки да намерите зимна и лятна течност за чистачки с различни разфасовки, цветове и аромати.

Свързани продукти

Лятна тeчност за чистачки цитрус готова за употреба 5L 18 лв. Според химиците, метиловият алкохол има по-добри свойства на почистване в сравнение с другите алкохоли и най-ниската температура на замръзване. Мирише добре и чисти но до онзи ден, когато беше топло или колата е топла от вътре.

Не съдържа метилов алкохол. Почистващата таблетка MaxMolix е нов продукт, който превръща обикновената вода в мощна почистваща течност за чистачките. Почистващата таблетка MaxMolix е нов продукт, който превръща обикновената вода в мощна почистваща течност за чистачките. Изпарява се бързо и не оставя MaxMolix 4 литра лятна течност за чистачки зимна течност за чистачки в 1 таблетка - Лимон mmt1sl.

Изпарява се бързо и не оставя MaxMolix 4 литра лятна течност за чистачки концентрат в 1 таблетка - Лимон mmt1sl.

Идеална за висококачествените ксенонови и поликарбонатни фарове. Тук трябва да отбележим, че метанолът и изопропиловият спирт са отровни вещества, както при поглъщане, така и при вдишване. Схема на разреждане на зимна течност за чистачки ВЮРТ: Зимна течност за чистачки концентрат, 1 л.

  • Свържи се с нас:
  • Начало Новини Сипахте ли зимна течност за чистачки?
  • Запознайте се с политиката ни за лични данни и употреба на бисквитки!
  • MaxMolix 8 литра лятна течност за чистачки концентрат в 2 таблетки - Лимон mmt2sl.

Зимна тeчност за чистачки 1л. Зимна тeчност за чистачки 3л. Правилно ли е да използваме лятна течност през зимата. Течност за чистачки лятна - с канелка - 5л 4,50 лв. Основният елемент на всяка незамръзваща течност е монохидратният алкохол етилов, метилов и друг вид алкохол. Зимна тeчност за чистачки 3л. Основният елемент на всяка незамръзваща течност е монохидратният алкохол етилов, метилов и друг вид алкохол.

Зимна течност за чистачки течност за чистачки, метилов и друг вид алкохол.

Обратното също не е добре - при по-голяма концентрация е възможно течността за чистачки да разяжда гумените и пласмасови детайли. Другият проблем е че при замръзване лятната течност или водата се разширяват. Той почиства добре стъклата на автомобила и разтваря различни мазни отлагания, които водата не може и не позволява на течността да замръзне при ниски температури в казанчето.

Разредена е с 1л вода и около 0,5л течност от лятната - беше останала в казанчето. Разредена е с 1л вода и около 0,5л течност от лятната - беше останала в казанчето.


Свързани публикации:

Имейл адрес: mail@baksopriangan.com
Реклама в портала baksopriangan.com